Gheorghe Stan vrea post REZERVAT la SIIJ. CSM dezbate cererea

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va dezbate, joi, cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post de procuror la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), până la încetarea mandatului de 9 ani ca judecător la Curtea Constituţională.

"Dispunerea măsurilor legale cu privire la cererea domnului Stan Gheorghe referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României", este cel de-al şaptelea punct de pe ordinea de zi a şedinţei plenului Consiliului Superior al Magistraturii de joi.

Şedinţa este programată să înceapă la ora 12.00.

Pe 12 iunie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la cererea lui Gheorghe Stan referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României.

Gheorghe Stan şi-a depus jurământul, marţi, la Palatul Cotroceni, în funcţia de judecător al Curţii Constituţionale. Mandatul de judecător la CCR este de 9 ani, conform Mediafax.ro.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel