Gheorghe Flutur s-a vindecat de coronavirus. Anunţul preşedintelui CJ Suceava

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a fost externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) după ce s-a vindecat de COVID-19, iar de vineri şi-a reluat activitatea.

Flutur a declarat că Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava l-a informat, cu o zi în urmă, că rezultatele ultimelor două teste pentru noul coronavirus au ieşit negative şi îşi poate relua activitatea.

El a fost internat la SJU Suceava pe data de 25 martie, după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Preşedintele CJ Suceava a menţionat că ,vineri, a avut o întâlnire de lucru la SJU Suceava cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, gen.(r) Ionel Oprea, cu managerul spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu, şi cu prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan.

"Am dorit să aflu care sunt urgenţele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situaţiei în judeţul Suceava, fiind la dispoziţia lor 24 de ore din 24", a spus Flutur.

Totodată, el a transmis sucevenilor rugămintea de a respecta toate măsurile stabilite de autorităţi, pentru a putea ''stăvili'' cât mai repede această pandemie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel