Gheorghe Dincă, HUIDUIT la RECONSTITUIREA uciderii Luizei. Mama fetei a LEȘINAT de două ori în faţa porţii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă a fost purtat de anchetatori, din nou, pe străzi. De data aceasta s-a făcut reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, celaltă fată pe care Dincă a recunoscut că ar fi ucis-o. 

Gheorghe Dincă va fi purtat de anchetatori, din nou, pe străzi. De data aceasta se va face reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, celaltă fată pe care Dincă a recunoscut că a ucis-o.

Acolo, s-au derulat momente dramatice. Mama şi bunica Luizei Melencu apropae că şi-au pierdut controlul la vederea lui Gheorghe Dincă. Monica Melencu a încercat de câteva ori să rupă cordonul de jandarmi ca să ajungă la maşina în care se afla Gheorghe Dincă.

„Ne-a omorât fetele, ce a făcut cu ele?”

În tot vacarmul creat, Dincă nu a avut nicio tresărire. A rămas calm şi a vorbit cu anchetatorii, sfidând strigătele îndurerate ale familiei Luizei.

Procurorii au ajuns apoi la casa lui Dincă, unde, în faţa porţii, s-au consumat din nou momente dramatice. Mama Luizei a leşinat de două ori, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

 

Gheorghe Dincă a cărat un sac şi a săpat în curte, la reconstituirea răpirii Luizei

 


Ca şi în cazul Alexandrei, în rolul Luizei a intrat o poliţistă aleasă după constituţia fetei de 18 ani, relatează Observator. Dincă a legat-o la mâini şi a arătat cum a intrat cu ea în casă. Apoi, le-a spus anchetatorilor că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, i-a pus trupul în sac, apoi l-a scos din casă.

Apoi, a arătat cum a cărat cadavrul din casă până la incineratorul improvizat în curte. De altfel, Dincă a fost surprins purtând un sac pe brațe, în curtea casei sale, din Caracal.

El a săpat și în curtea casei, unde se pare că ar fi ascuns probe din cadrul anchetei.

În faţa anchetatorilor, Gheorghe Dincă a continuat să susţină că a ucis-o pe Luiza Melencu în acelaşi mod cum a omorât-o pe Alexandra Măceşanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel