Gheorghe Dincă, dus de trupele speciale la marginea unei păduri unde ar fi aruncat cadavrul Luizei. ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, care ar fi recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), a fost adus de trupele speciale la marginea unei păduri unde ar fi aruncat cadavrul Luizei.

Anchetatorii au găsit astăzi într-o pădure de lângă Caracal, rămăşiţe umane despre care Gheorghe Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie şi despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Gheorghe Dincă participă, la ora transmiterii ştirii, la căutările demarate de procurorii DIICOT şi poliţişti, bărbatul indicând că rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal ar fi ale Luizei Melencu, potrivit surselor citate.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie şi se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat, oficial, că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel