Gheorghe Dincă a făcut cel puţin CINCI victime. Două dintre ele, Alexandra şi Luiza. REZULTATELE de LABORATOR

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Gheorghe Dincă ar fi făcut cel puţin cinci victime. Rezultatele de laborator arată, până acum, cinci profiluri ADN. Două dintre ele aparţin Alexandrei şi Luizei. 

În casa din Caracal au fost cel puţin cinci victime, spun anchetatorii. Trei dintre ele sunt în viaţă și au făcut plângere la Poliție, iar celelalte două profiluri ADN aparţin Alexandrei şi Luizei.

ADN-ul Alexandrei a fost identificat nu doar în casă, ci şi în maşina lui Gheorghe Dincă, în curte şi în oasele din butoi. Profilul genetic al Luizei a fost extras din probele de sânge recoltate de pe noptiera din camera lui Dincă.

În cazul celor două fete, rezulatele au o precizie de 99%, spun surse din anchetă. Au fost stabilite şi cauze ale unor posibile decese: strangulare ori lovituri cauzatoare de moarte.

Un lucru este cert. Celelalte trei victime au fost identificate în baza probelor recoltate de pe proprietatea suspectului, relatează Observator. Acestea au depus plângeri împotiva lui Dincă, pentru agresiuni sexuale sau fizice.

Între timp, Gheorghe Dincă a fost adus în Bucureşti, în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. A fost cazat într-o celulă din aripa renovată. Camera de 15 metri pătraţi are trei paturi, aer condiţionat şi grup sanitar separat de restul încăperii. Dincă stă cu încă un deţinut, cercetat pentru furt.

Astăzi, oficial, Dincă nu a fost scos din Arest. Urmează să fie internat la Spitalul Penitenciar Jilava şi apoi va fi supus unei expertize psihiatrice, care va stabili gradul de discernământ în momentul comiterii faptelor. Mâine, experţii crimiinalişti îl aşteaptă pe Dincă şi la testul poligraf.

Surse din anchetă susţin că Gheorghe Dincă a spus deja că este de acord. Testarea va fi înregistrată integral şi se va face într-o încăpere - "unu la unu".

Tot săptămâna aceasta, Gheorghe Dincă va fi reaudiat. Ultima dată când a răspuns la întrebările anchetatorilor a fost pe 1 august.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel