Gheorghe Dincă, glume căre anchetatori: „Ce frumos că îmi faceţi curat, că tot îmi vând casa”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Saci întregi cu probe şi munţi de gunoaie au scos criminaliştii din casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, în ultimele ore.

Pentru prima oară, anchetatorii se pregătesc să înceapă săpăturile în curtea ca un labirint. Motiv de glume pentru suspectul care i-a anunţat că după curăţenia generală îşi va vinde casa. 

Orice obiect ignorat din curtea lui Gheorghe Dincă poate fi o probă pierdută. Criminaliştii fotografiază, analizează şi adună în colete tot ceea ce li se pare relevant pentru anchetă. În fiecare zi mai eliberează câţiva metri de pământ de sub tone de gunoaie şi lucruri aruncate la întâmplare.

Este practic prima zi în care anchetatorii scot atat de multe lucruri din curtea lui Dincă. Un du-te-vino continuu în curtea din spate pentru că se pregateşte etapa următoare. Adică, săpăturile în curtea lui Dincă. Deocamdată, toate gunoaiele sunt încărcate în remorci şi duse la marginea oraşului.

 

Vecinii lui Dincă, audiați 

 

Între timp, la Poliţia din Caracal au ajuns şi vecinii lui Dincă, pentru probe biologice şi amprente. Vineri au fost audiaţi 3, sâmbătă urmează alţi 2.

Gheorghe Dincă le oferea telefoane şi bani oamenilor de care se folosea, susţine avocatul familiei Luizei. Nu îi alegea întâmplător şi îi domina prin violenţă. Se bănuieşte că, sub şantaj, unii i-ar fi făcut servicii.  Până acum, bărbatul care a recunoscut două crime a glumit chiar cu procurorii.

„A zis ce frumos că îmi faceți curat, că tot îmi vând casa! Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, potrivit Observator

Casa ca un labirint ar putea ascunde probe la care ancheta nu a ajuns până acum. Tonele de materiale de construcţie cărate aici ar fi putut fi folosite pentru a acoperi urme. În ziduri sau în buncăre săpate sub podele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel