Germania. Un șofer român a murit prins în cabina camionul său, care a luat foc, după un accident pe autostradă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Românul a rămas blocat în cabina care ardea
Românul a rămas blocat în cabina care ardea

Tragedie pe autostrada A7 din Germania. Accident mortal în care au fost implicate trei camioane. Un șofer român de 29 de ani a pierit. 

Un șofer român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație petrecut pe autostrada A7, Germania. Accidentul s-a petrecut joi, în zona spațiului de servicii Uttrichshausen, în raionul Fulda, landul Hessa.

Conform informațiilor furnizate de poliție, trei camioane au fost implicate în tragedie. Toate vehiculele circulau pe A7 dinspre Fulda spre Würzburg. În zona Grenzwaldbrücke, un șantier a dus la formarea unui ambuteiaj. Un croat de 35 de ani și un ucrainean de 40 de ani au fost nevoiți să-și oprească camioanele pe banda din dreapta din cauza coloanei.

Din păcate, românul de 29 de ani care venea din spate a observat capătul ambuteiajului prea târziu și a intrat în remorca ucraineanului. Impactul a fost devastator, iar vehiculul românului și remorca ucraineanului au luat foc imediat după ciocnire. Salvatorii l-au scos pe șoferul român din cabina cuprinsă de flăcări, însă, din nefericire, acesta a pierit.

Ucraineanul a suferit răni ușoare și a fost tratat la fața locului de serviciile de urgență. Croatul în vârstă de 35 de ani a scăpat nevătămat. 

Autostrada a fost temporar închisă

 

Potrivit publicației germane Osthessen News, la locul tragediei au intervenit patrule de la secția de autostradă a poliției Petersberg, două echipaje de ambulanță, un medic de urgență, un elicopter și un serviciu de remorcare. Forțele de la departamentele de pompieri Kalbach și Fulda, precum și forțele de la departamentul de întreținere a autostrăzilor Fulda, au acționat prompt pentru a gestiona situația.

Din cauza închiderii temporare complete a autostrăzii până în primele ore ale dimineții, s-a format un ambuteiaj de aproximativ șapte kilometri. Alte două accidente minore au avut loc în ambuteiaj, soldându-se doar cu pagube materiale.

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel