Germania: Un român de 20 de ani a violat o femeie de 60 de ani într-un parc, în plină zi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 23 de ani a fost identificat de polițiștii germani, fiind suspect că a violat, sâmbăt după-amiază, o femeie de 60 de ani într-un parc din Lich.

După ce femeia a raportat la polițe violul, suspectul român acuzat de viol a fost arestat miercuri. Tânărul de 23 de ani a fost adus, joi, în fața judecătorului, la solicitarea procurorului din Gießen. Un tribunal de district competent a emis un mandat de arestare pentru viol. Suspectul a fost dus la un centru de detenție.

Potrivit autorităților, femeia de 60 de ani a fost violată de tânărul român într-un parc din Lich sâmbătă dimineața. Bărbatul s-a apropiat de ea și ar fi amenințat-o, apoi a trecut la lovituri. Imobilizând-o cumva pe femeie, bărbatul a violat-o, apoi fugit într-o direcție necunoscută și s-a făcut nevăzut, potrivit opposition24.com.

Deși femeia a anunțat telefonic imediat incidentul, bărbatul nu a fost identificat imediat. O anchetă ulterioară făcută de Gießener Kriminalpolizei a condus apoi la cetățeanul român, în vârstă de 23 de ani, care a putut fi identificat pe înregistrările video ale unei locații pe care suspectul și victima le-au vizitat anterior. După confirmarea suspiciunii, suspectul a fost arestat. Casa lui a fost percheziționată, acolo găsindu-se mai multe dovezi că el ar fi autorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel