Germania. Un român a adormit pe capul pe volan și cu piciorul pe frână. Polițiștii au găsit zeci de sticle de alcool în mașina cu care livra colete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_germania_masina
politia_germania_masina

Un șofer a fost surprins, sâmbătă seara, de ofițerii de la postul de poliție Wörth an der Donau, de lângă Regensburg, cum dormea în mașina parcată pe marginea unei șosele. Patrula de poliție a oprit lângă mașina Mazda, în jurul orei 22.10, pe șoseaua de legătură spre Giffa.

 

 

 

 

Forțele de ordine au stabilit că era vorba despre un șofer român, în vârstă de 23 de ani, care dormea ​​liniștit, cu piciorul pe frână și mâna pe maneta schimbătorului de viteze. Treapta de marșarier era cuplată,  scrie site-ul televiziunii regionale TVAktuell. 

În vehicul au fost găsite nenumărate sticle goale de băuturi alcoolice, iar în mașină mirosea puternic de alcool. Prin urmare, polițiștii au presupus că șoferul era în stare de ebrietate. Testat cu un alcool test, dispozitivul a arătat o valoare de peste 2 la mie.

Cheile vehiculului și permisul de conducere au fost apoi confiscate și o mostră de sânge a fost luată de la șofer. Transportatorul român de colete trebuie să răspundă acum pentru că a fost beat în trafic și nu mai are voie să conducă un vehicul care necesită permis de conducere până la o nouă notificare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel