Germania: Un băiat dispărut a fost găsit în viață după opt zile petrecute în canalizare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un băiat dispărut a fost găsit în viață după ce a supraviețuit mai bine de o săptămână într-o canalizare din Germania, relatează BBC.

Băiatul de opt ani, numit de poliție Joe, a dispărut din grădina familiei sale din Oldenburg pe 17 iunie, ceea ce a declanșat o amplă căutare a poliției.

El a fost descoperit în cele din urmă sâmbătă dimineața, când un trecător a auzit un zgomot provenind din canalizare.

După ce pompierii l-au scos pe băiat din canalizare - care se afla la aproximativ 300 de metri de casa sa - acesta a fost dus la spital, suferind de hipotermie, dar fără răni majore.

Germania: Un băiat dispărut a fost găsit în viață după opt zile petrecute în canalizare

 

Poliția a dat vestea prin tweet: "Joe, în vârstă de opt ani, trăiește!"

"Mulțumită unui pont din partea publicului, am reușit să-l găsim pe Joe într-un sistem de canalizare", a declarat șeful poliției, Johann Kühme.

"Cel mai important lucru este că este în viață și a fost dus imediat la un spital unde se află pe mâini bune. Cu toții putem răsufla ușurați...".

Au existat speculații cu privire la modul în care băiatul a ajuns în canalizare, dar poliția a declarat marți că acesta s-a târât înăuntru și apoi "și-a pierdut orientarea".

Germania. Șofer român de TIR, ucis în timp ce dormea într-o parcare

 

Un șofer român de camion a murit, duminică dimineața, într-un accident într-o parcare de pe A38, în sudul Saxonia-Anhalt, un land în Germania.

Potrivit poliției, tragicul accident a avut loc în jurul orei locale 02:00, în parcarea Saaletal Süd, lângă Weißenfels, în districtul Burgenland. Conform autorităților, șoferul unei combinații de semiremorcă, în vârstă de 43 de ani, se deplasa pe direcția Leipzig și a ieșit de pe autostradă în parcare, unde s-a izbit în camionul românului care dormea fiind parcat. Acesta a fost apoi împins spre un alt camion articulat parcat.

În urma impactului violent, șoferul român, în vârstă de 43 de ani, a rămas blocat în cabina șoferului și a fost rănit atât de grav încât a murit la locul accidentului. În autovehiculul care a izbit TIR-ul românului se aflau doi bărbați, în vârstă de 34 și respectiv 49 de ani, ambii suferind răni grave în urma impactului și au fost transportați la spitalele din apropiere. Șoferul în vârstă de 46 de ani al celui de-al treilea vehicul implicat nu a fost rănit.

Cum s-ar fi putut întâmpla exact accidentul mortal face acum obiec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel