Germania. A fost identificat și șoferul român de TIR care a ucis 4 gălățeni. Acesta are 33 de ani și se află în comă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Christian Muller / westfalen-blatt.de
Sursa foto: Christian Muller / westfalen-blatt.de

Poliția germană a identificat șoferul de TIR care a provocat accidentul din Germania în care și-au pierdut viața patru gălățeni. 

Șoferul român de TIR care a ucis 4 gălățeni, în Germania, a fost identificat. Acesta are 33 de ani și în urma incidentului a fost grav rănit, aflându-se în comă la spital, scrie publicația Radio Bielefeld. Acesta a venit tare din spate și nu a oprit la timp, izbind violent microbuzul Opel Vivaro condus de Ionuț, pe care l-a proiectat în TIR-ul din față. 

Culmea, și TIR-ul din față, în care a fost proiectată mașina celor morți, era condus tot de un român.

Oficialii Comisariatului de circulație au putut clarifica identitatea celor implicați în accidentul din 11.09.2020, de pe A44, scrie sursa citată.

În jurul orei 12:52, un român în vârstă de 33 de ani aflat la volanul unei semiremorci nu a observat blocajul de circulație pe A44, în direcția Dortmund, între intersecția Lichtenau Westfalen și intersecția Wunnenberg-Haaren. Șoferul TIR-ului a lovit violent un Opel Vivaro și l-a împins sub un alt camion. În Opel erau cinci ocupanți, toți români, dintre care patru au fost uciși în accident.

Patru români au murit într-un accident groaznic în Germania

 

Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane. La volan era un tânăr de 27 de ani, Ionuț, din comuna Tudor Vladimirescu, din Galați. Alături de el soția lui, Mirela.

„Odata cu voi s-a dus si o parte din noi! Nu o sa treaca zi fara sa va avem in gand! Dumnezeu sa aiba grija de voi si pe noi sa ne intareasca! Suntem fara cuvinte si tot asteptam sa ne trezim din acest vis care ne sfasie sufletele! Sora mea, mandria mea cum traiesc eu fara tine papusa mea???”, a transmis sora acesteia, Mariana, pe Facebook.

Alte două femei, cea mai în vârstă dintre ele având 48 de ani, au murit în accidentul de vineri. Un bărbat, al cincelea român din microbuz, 40 de ani, e în stare gravă la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel