Germania. Româncă, ucisă de un criminal în serie: „Reprezintă un pericol!” Luciana era mama unei fetițe

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Româncă, ucisă de un criminal în serie: „Este bolnav mintal și reprezintă un pericol!” Luciana era mama unei fetițe
Germania. Româncă, ucisă de un criminal în serie: „Este bolnav mintal și reprezintă un pericol!” Luciana era mama unei fetițe

Luciana, o româncă de 41 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat de 32 de ani, în Germania. Ieri, procuratura a anunțat că individul este suspectat că este un criminal în serie periculos.

Românca lucra ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, Germania, și era mama unei fetițe de 12 ani. Luciana a fost descoperită violată și sugrumată pe 19 octombrie 2021 în apartamentul ei de la etajul trei de pe Gaussstrasse.

Acum ies la iveală fapte teribile ale presupusului ei ucigaș. Potrivit parchetului, bărbatul de 32 de ani este suspectat că a urmărit în aceeași seară o altă femeie, la scurt timp după ora 23:35, pe 18 octombrie 2021, de la Gara Centrală Heidelberg până la apartamentul ei din oraș. Acolo se spune că i-a aplicat victimei mai multe lovituri și a lipit-o de pământ. Abia când o vecină a auzit strigătele ei de ajutor, acesta i-a dat drumul victimei și i-a furat rucsacul femeii.

 

„Este bolnav mintal și reprezintă un pericol pentru public”

 

Două zile mai târziu, pe 20 octombrie 2021, se spune că bărbatul, care este o persoana fără adăpost din Krefeld, ar fi atacat o altă femeie. Potrivit rechizitoriului, acesta și-a abordat victima din spate în jurul orei 23:40 în zona Dionysiusplatz și a încercat mai întâi să smulgă femeii geanta de umăr. Când victima a ținut-o, acuzatul a lovit-o de mai multe ori în față cu pumnul. Telefonul mobil furat al femeii a fost securizat de la presupusul ucigaș când a fost arestat pe 24 noiembrie 2021 la Duisburg.

„Bărbatul este bolnav mintal și reprezintă un pericol pentru public”, spun procurorii.

De atunci, bărbatul fără adăpost este în arest, printre altele, pentru crimă. Potrivit expertului, se spune că acesta suferă de o boală psihică și, prin urmare, a acționat în stare de incapacitate. Motiv pentru care, potrivit parchetului, se caută plasarea într-o secție de psihiatrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel