Germania. Româncă sechestrată și violată de un conațional, până la comă: Era „deja foarte aproape de moarte” când a fost găsită

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Tribunalul districtual din Bonn a condamnat un român de 45 de ani la 11 ani de închisoare pentru viol și vătămare corporală periculoasă. Bărbatul a sechestrat-o timp de 2 zile pe partenera lui, o româncă de 23 de ani, care voia să îl părăsească. A violat-o și agresat-o continuu. Salvatorii au găsit-o în stare critică, stând o săptămână în comă, la spital.

Românul de 45 de ani și-a închis, abuzat și violat partenera în vârstă de 23 de ani timp de două zile în apartamentul comun.

Instanța districtuală din Bonn l-a condamnat pe inculpat la 11 ani de închisoare pentru viol și vătămare corporală gravă. După cum a anunțat miercuri o purtătoare de cuvânt a instanței, tânărul de 45 de ani și-a închis, abuzat și violat partenera de 23 de ani timp de două zile în apartamentul comun.

Când femeia era „deja foarte aproape de moarte”, două zile mai târziu, inculpatul a chemat medicul de urgență. Românca de 23 de ani a fost reanimată și a supraviețuit după o săptămână în comă.

Conform verdictului, inculpatul era supărat pentru că femeia voia să-l părăsească. Cuplul a trăit împreună timp de patru ani. Pentru a se întreține, românul a trimis-o pe tânăra de 23 de ani să lucreze în bordeluri. „A tratat-o ca pe proprietatea sa”, s-a arătat în motivare. Întrucât victima a primit ajutor la timp, inculpatul nu a fost acuzat de tentativă de omor, potrivit RTL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel