Germania. Român, oprit pe drum federal, pentru un control. Bărbatul a fost dat jos din mașină și dus direct la pușcărie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Român, oprit pe drum federal, pentru un control. Bărbatul a fost dat jos din mașină și dus direct la pușcărie
Germania. Român, oprit pe drum federal, pentru un control. Bărbatul a fost dat jos din mașină și dus direct la pușcărie

Un român de 25 de ani a fost oprit, pe 23 noiembrie, pentru un control de polițiștii federali din Großhennersdorf. În jurul orei 18.00, ofițerii au oprit un autoturism, pe drumul federal B 178n, în care se afla un bărbat, cetățean român.

După ce l-au căutat în baza de date, agenții de poliție au descoperit că bărbatul este, de fapt, căutat de justiția germană, el fiind un infractor deja condamnat.

Parchetul din Köln îl caută de ceva vreme pe român, pe numele acestuia fiind emise două mandate de arestare. La sfârșitul anului 2018, Judecătoria Berlin Tiergarten l-a condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru tâlhărie. Aceeași instanță a emis un mandat de arestare preventivă în luna august 2021, pentru fals în documente, scrie presseportal.de.

Poliția federală l-a arestat pe bărbatul român și l-a predat oficialilor închisorii Bautzen. Românul își va ispăși astfel pedeapsa la care a fost condamnat pentru infracțiunile comise. 

 

 

Un alt român, acuzat de trafic de migranți, după ce a fost prins cu trei copii în automobil

 

Poliția Federală a arestat, pe 20 noiembrie, un român, de 22 de ani, cu reședința permanentă în Italia, care este acuzat de introducerea ilegală în țară a trei copii, cetățeni egipteni. Din ordinul judecătorului, presupusul contrabandist a fost dus în închisoare.

Poliția federală a oprit, pentru un control, o mașină cu numere de înmatriculare italiene pe B2, lângă Mittenwald. Șoferul român a prezentat cartea sa de identitate, în timp ce trei pasageri nu avea aspra lor niciun act de identitate și imigrare.

Cei trei pasageri au spus că sunt din Egipt și că au câte 16 și, respectiv, 15 ani. Tinerii au povestit că au fugit din Egipt, prin Turcia, în Italia. De acolo au mers mai departe cu mașina. Conform constatărilor inițiale, cei trei tineri au spus că traseul până în Germania i-a costat câte 8.000 de euro de persoană. Anchetatorii poliției federale au constat că întreaga călătorie a celor trei egipteni au fost organizată de o grupare de  contrabandiști, scrie merkur.de.

Polițiștii federali l-au adus pe presupusul contrabandist român la tribunalul districtual din München. Magistrații au emis, pe loc, un ordin de privațiune de libertate. Prin urmare românul a fost dus la o închisoare din München. Cei trei minori ar putea fi încredințați în grija biroului de asistență pentru tineret din Garmisch-Partenkirchen.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel