Germania. Român angajat la un fast-food, scuipat și lovit de un client căruia i-a cerut să poarte mască

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost agresat în Germania, după ce i-a cerut unui client al fast-food-ului să poarte mască. 

Incidentul s-a petrecut duminică, 29 august, într-un fast-food situat în Gara Pasing din Munchen. Între angajatul român și un client a izbucnit o ceartă. Cauza a fost refuzul clientului, un polonez în vârstă de 19 ani, de a purta mască de protecție și de a completa formularul de contact.

Potrivit unui comunicat al Poliției, polonezul a intrat în jurul orei 23.50 în fast-food și, când a comandat, un angajat i-a cerut să respecte regulile anticoronavirus. Tânărul fără mască a reacționat agresiv, a țipat puternic, a aruncat șervețele și paie prin aer și a refuzat să completeze formularul.

Românul a încercat să-l calmeze pe clientul polonez

 

Șeful de tură al restaurantului, un român în vârstă de 34 de ani, a încercat să-l calmeze, însă acesta a devenit și mai agresiv și a scuipat în direcția sa.

Clientul agresiv a părăsit fast-foodul numai după ce a primit comanda, însă cearta dintre românul de 34 de ani și agresor s-a mutat la intrarea din spate a restaurantului, unde a existat o altercație între cei doi.

Când a încercat românul să închidă ușa, polonezul a scuipat și l-a lovit cu piciorul în coapsă. Apoi a lovit un geam al ușii închise și l-a distrus.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe agresor și i-au deschis dosar penal pentru vătămări corporale, daune materiale, insulte și încălcarea regulilor de protecție împotriva infecțiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel