Germania. Român ACUZAT că a OMORÂT un copil. DETALII CUTREMURĂTOARE din proces

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

A început procesul împotriva unui român care este acuzat că a ucis o fetiță de 8 luni. Detaliile din timpul procesului sunt cutremurătoare. 

 Jasmina avea doar 8 luni când a fost ucisă cu bestialitate. 

Autoritățile spun că tatăl ei, un român de 23 de ani,  este vinovat. Acesta a fost acuzat de omor. Procesul a început în urmă cu doar câteva zile  la Judecătoria din Duisburg. "Potrivit procurorilor, inculpatul de la Mülheim și-a bătut fiica cu un obiect solid. Se spune că a vrut să îi provoace moartea. Lovitura ar fi cauzat leziuni grave ale capului. Fata a murit a doua zi într-un spital din Essen", a declarat purtătorul de cuvânt al Curții, Thomas Sevenheck. 

Mama, în vârstă de 18 ani,  încearcă să afle cum a murit micuța ei și de ce soțul ei a decis să facă asta. 

Detalii cutremurătoare sunt aduse la lumină

Românul credea că fetița nu este copilul lui pentru că el a fost închis timp de un an de zile. Soția sa a negat însă acest lucru. Le-a explicat și judecătorilor varianta ei. Acesta a fost mereu un motiv de ceartă între cei doi. 

Mama, invitată ca martor a povestit cum au fost ultimele zile din viața micuței în vârstă de 8 luni. Ea a fost la cumpăraturi, iar românul trebuia să aibă grijă de copil. Când s-a întors, bărbatul nu a permis mamei să o vadă pe cea mică. Abia mai târziu mama a descoperit că fetița avea vânătăi la ureche.

Copilul nu dădea semne că are nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Câteva zile mai târziu, starea ei s-a înrăutățit dramatic. Fetița a fost dusă la spital, însă era prea târziu. Cea mică a murit la Spitalul Universitar din Essen. 

"A fost ca și cum nu ar mai exista această lume", a declarat mama când a aflat că fetița ei a murit, potrivit derwesten.de. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel