Germania. Patru hoți români de buzunare, săltați de polițiști civili în gara din Duisburg 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Patru hoți români au fost arestați în Germania, după ce au fost prinși de polițiști în civil în timp ce furau de la călătorii din gara din Duisburg. 

Incidentul s-a petrecut joi, 2 decembrie, în jurul orei 11.00. Agenții civili de la Poliția Federală au arestat patru hoți care au fost prinși în flagrant. Un alt tâlhar a scăpat. O persoană vătămată a putut să-și recupereze geanta care i se furase, iar împotriva celor patru suspecţi a fost deschisă urmărirea penală pentru furt.

Patru români, două femeie (de 41 și 51 de ani) și doi bărbați (de 20 și de 44 de ani) au fost urmăriți de agenții în civil în Gara Centrală din Duisburg. Cei patru hoți se plimbau pe platforme și țineau ochii pe bagajele călătorilor, căutând oportunități să acționeze. Până să intervină,  polițiștii civili au urmărit grupul mult timp.

Cei 4 hoți au furat din geanta unei femei

 

Grupul de hoți s-a apropiat de o femeie în vârstă de 66 de ani și de însoțitorul acesteia în tunelul pietonal dintre ieșirile 10/11 și 12/13. Românii i-au înconjurat pe cei doi călători, iar tânărul de 20 de ani a deschis geanta de umăr a victimei, a băgat mâna înăuntru și a scos un portofel roșu. Ceilalți autori au creat o diversiune și au distras atenția victimelor, după care grupul a încercat să se îndepărteze. Poliția federală civilă a intervenit și i-a prins pe cei patru hoți de buzunare. Un complice a reușit să scape.

Cei patru suspecți au fost arestați provizoriu și duși la secția de poliție. Când a fost arestat, tânărul de 20 de ani a declarat inițial că bărbatul de 44 de ani și-a băgat portofelul în buzunar. Într-un final a scos portofelul din chiloți, învelit într-o eșarfă.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală că grupul ar putea fi responsabil și de alte furturi în zonă. Părții vătămate i-a fost returnat portofelul. Bunurile furate valorau în jur de 170 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel