Germania: Unui șofer român i-a fost SUSPENDAT permisul pentru că nu păstra distanța REGULAMENTARĂ fața de mașina din față

Narcis Popa |
Data publicării:

Un șofer român care tranzita Germania a fost aspru sancționat de oamenii legii pentru că nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față. 

Din păcate, o astfel de sancțiune nu s-a aplicat niciodată în România, deși polițiștii rutieri români ar trebui la rândul lor, la fel ca omologii germani, cel puțin teoretic, să pedepsească nepăstrarea distanței de siguranță sau condusul agresiv.

Mai exact, șoferul român de TIR a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de o lună și va trebui să scoată din buzunar 240 de euro pentru isprava lui. Bărbatul a revenit cu o precizare după ce inițial nu înțelesese exact sancțiunea dată de polițiștii germani. 

"Buna seara tuturor. Cum am explicat ieri, am fost surprins ne respectând distanta fata de vehiculul din fata. Aveam 24 de metri in loc de 75. Isprava mea se lasă cu 240 de euro amenda, 2 puncte și permisul suspendat pentru o lună..." a povestit bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel