Germania. Muncitori români, izgoniți de patron după o beție: Au furat o mașină a firmei, au făcut un accident cu victimă și au fugit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sâmbătă, în jurul orei 19.50, în incinta unei firme din Schotten (Hesse), Germania, a izbucnit o ceartă între doi muncitori polonezi și doi muncitori în construcții români de 30 și 34 de ani. Aceștia din urmă au plecat cu scandal de la firmă, uu furat o mașină cu care au produs un accident cu victimă, apoi au fugit de la fața locului.

În cursul disputei cu colegii polonezi, muncitorii români din construcții, evident puternic intoxicați de aburii alcoolului, au pus mâna pe niște cuțite de bucătărie care se aflau prin preajmă și și-au amenințat adversarii cu ele. 

Când patronul firmei unde acștia lucrau a aflat despre acest lucru, a informat poliția și i-a alungat pe muncitorii români din construcții din incinta firmei.

Muncitori români, izgoniți de patronul din Germania, după o beție

 

Băuți și nervoși, cei doi români au părăsit incinta firmei, dar au luat cu ei cheia de la un vehicul al companiei. Patrula de poliție sosită imediat la fața locului a pornit imediat în căutarea celor doi.

Între timp, aceștia au luat vehiculul societății și au provocat un accident de circulație în apropierea benzinăriei din Vogelsbergstraße. Ei au lovit un vehicul din fața lor în așa fel încât acesta a ieșit de pe șosea, iar șoferul de 43 de ani din Schotten a fost rănit, astfel încât a necesitat  să fie transportat de urgență la spitalul din Schotten, cu răni grave.

Cei doi români care au provocat accidentul au fugit de la locul faptei pe jos. În ciuda căutărilor intense cu sprijinul poliției din Büdingen și al elicopterului poliției, aceștia nu au putut fi găsiți în acea noapte.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel