Germania. Hoț român, prins de un câine polițist: Bărbatul a ajuns la spital, înainte de a fi trimis în arest

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un câine polițist a prins un suspect de furt. Românul, „capsat“ de patruped a ajuns întâi la spital, pentru îngrijiri, apoi în arest.

În urma unei spargeri într-un bistro în noaptea de luni spre marți (18 aprilie), în cartierul Bilderstöckchen din Köln, polițiștii l-au arestat pe suspectul de furt, în vârstă de 51 de ani.

Bărbatul, originar din România, nu are reședință permanentă în Germania și era căutat pentru arestare de către Biroul de Poliție Criminală al landului NRW în numele Oficiului pentru Străini din Köln.

Germania. Hoț român, prins de un câine polițist

 

În jurul orei 2 dimineața, proprietarul bistroului a primit o alarmă de efracție pe telefonul mobil și a descoperit o persoană necunoscută în interior prin intermediul funcției video.

Cu puțin timp înainte de sosirea ofițerilor alarmați, suspectul a fugit și s-a ascuns într-un tufiș din Blücherpark, aflat în apropiere. Polițiștii au înconjurat zona și au cercetat-o cu ajutorul unui câine de serviciu, care a dat de urma suspectului și l-a înfruntat mușcându-l de coapsa dreaptă.

Salvatorii l-au dus pe bărbatul de 51 de ani la spital. După ce au primit îngrijiri medicale, polițiștii l-au dus pe suspect în custodia poliției. El urmează să fie adus în fața unui magistrat. 

Alți români, protagoniștii unui scandal urmat de o bătaie în toată regula într-un restaurant din gara principală din Bremen. Cinci bărbați au provocat o ceartă puternică. Unul dintre scandalagii a fost lovit la cap cu o sticlă și fost transportat cu ambulanța la spital.  

Germania. Doi români, protagoniștii unui scandal monstruos într-un restaurant. Bătaia ar fi pornit de la două ucrainence

 

Potrivit primelor investigații ale poliției federale, doi români, de 20 și, respectiv, 24 de ani, au hărțuit și amenințat agresiv trei femei ucrainene, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, vineri dimineață.

Trei sârbi de 25, 26 și, respectiv, 28 de ani, au sărit în ajutorul femeilor și le-au cerut celor doi români să părăsească restaurantul. Dar, rugăminte sârbilor s-a încheiat cu o bătaie în toată regula, transmite Poliția federală.

La un moment, un cetățean german, de 52 de ani, care le-a ieșit în cale a fost lovit în cap de unul dintre români cu o sticlă de rom. Victima a fost dusă la spital cu o ambulanță.

În timpul altercației, geanta unui sârb de 28 de ani a fost furată și găsită, ulterior, în toaleta bărbaților. Sârbul l-ea spus poliștilor că din geantă lipsesc 420 de euro.

La fața locului au intervenit șapte ofițeri de la poliția federală și patru ofițeri de poliție din Bremen. Patru persoane au fost arestate. În ciuda faptului că era răniți, aceștia au refuzat îngrijirea medicală. Ancheta polițiștilor privind agresiunea, amenințările și jaful  sunt în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel