Germania. Atac asupra muncitorilor români de la Tonnies, aflați în carantină: Le-au incendiat mașinile

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Atac asupra angajaților Tönnies? Poliția din Warendorf caută martori la o tentativă de incendiu asupra a două vehicule, care aparțin unor angajați români ai abatorului Tönnies, unde în urmă cu o săptămână s-a descoperit un focar masiv de coronavirus. Utilizatorii vehiculelor sunt în carantină.

În noaptea de luni până marți,în jurul orei 23.40, locuitorii unei clădiri de apartamente au observat că două autovehicule au fost incendiate într-o intersecție pe Sonnenstrasse, în Beckum. Incendiile au fost stinse în timp util, astfel încât au fost prevenite avarii majore vehiculelor care aveau numere de înmatriculare românești.

Un martor a observat patru persoane care au fugit pe o potecă din zonă, în direcția Kollenbach. Erau două femei tinere și doi bărbați tineri. Unul dintre bărbați ținea în mâini un băț, asemănător cu o mătură ruptă, potrivit poliției, citată de die-glocke.de.

Cele două femei ar putea fi descrise după cum urmează: aproximativ 18 ani, înălțime de 1,70 la 1,75 metri, figură foarte subțire,  păr lung ondulat, îmbrăcată într-un tricou și blugi strâmți de culoare albastru deschis (blugi skinny) și cealaltă de aproximativ 17-19 ani, înălțime de 1,55 până la 1,60 metri, o figură oarecum dolofană, păr negru lung, neted, vorbea limba germană, îmbrăcată într-un tricou închis și blugi. Poliția așteaptă informațiile martorilor fie la sediu din Beckum, telefon 02521/9110 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel