Germania. Șase români, înghesuiți într-o dubă de marfă, printre cutii. Polițiștii au fost șocați

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii germani au avut o surpriză atunci când au verificat o dubă înmatriculată în Marea Britanie care se îndrepta spre România. Pe lângă transportul neautorizat de mărfuri, agenții rutieri au găsit ascunși printre pachete șase români, care erau transportați contracost. 

Potrivit poliției din Rucheim, agenții au oprit ansamblul de vehicule în stația de servicii Wattenheim de pe autostrada A6. Acesta era format dintr-o dubă și o remorcă închisă.

Polițiștii au descoperit că, în afară de cei doi șoferi, în spatele dubei de marfă se mai aflau șase români care erau transportați contra cost. Șoferul nu avea autorizație pentru transport persoane, fiind vorba de o dubă pentru mărfuri.

La o verificare a compartimentului pentru încărcare și remorca, agenții au descoperit pachete și mărfuri fără autorizație.

Vezi și: Germania. Au furat colete în prima zi de muncă la o firmă de curierat. Trei români, arestați

Pe numele celor doi șoferi și a proprietarului vehiculelor au fost deschise dosare penale pentru încălcarea legilor privind transportul internațional de pasageri și de mărfuri. Ansamblul de vehicule a fost sechestrat, fiind fixată și o cauțiune de 16.000 de euro.

În ultima perioadă, poliția germană și-a intensificat controalele asupra vehiculelor utilizate la transport, în special din estul Europei, având în vedere faptul că acestea prezintă foarte des probleme tehnice sau sunt folosite la activități ilegale. 

Totodată, poliția anunță că va continua controalele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel