Germania. ALERTĂ în Berlin. Mai mulţi oameni au fost luaţi OSTATICI într-un centru comercial

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un individ a luat ostatice mai multe persoane într-un centru comercial din oraşul Berlin, afirmă surse citate de presa germană, precizând că la locul incidentului au fost mobilizaţi sute de agenţi de poliţie.

UPDATE.Individul care a luat ostatici angajaţi ai unei filiale bancare din Berlin a fost imobilizat şi reţinut, anunţă Poliţia germană, precizând că ostaticii au fost eliberaţi.

"Poliţia era în contact cu suspectul, forţele de intervenţie tocmai l-au reţinut. Individul ameninţa două femei şi un bărbat într-o filială Postbank", a comunicat Poliţia din Berlin.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate, autorul luării de ostatici a fost imobilizat de agenţi ai forţelor de intervenţie şi a fost reţinut.

Cei trei ostatici au fost eliberaţi.

Autorităţile încearcă să afle motivele luării de ostatici din Centrul comercial Forum Köpenick, situat în Berlin.

-ştire iniţială-

Incidentul de securitate a fost semnalat în Centrul comercial Forum Köpenick din capitala Germaniei. Potrivit unor surse citate de publicaţia Bild, un individ a luat ostatici trei angajaţi ai unei filiale a companiei bancare Postbank.

Poliţia din Berlin a conformat incidentul. "La faţa locului au fost trimişi 200 de agenţi de poliţie. Este vorba de o situaţie periculoasă pentru trei angajaţi ai unei filiale Postbank. Au fost mobilizaţi şi agenţi ai forţelor speciale de intervenţie", a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

Autorităţile încearcă să negocieze cu autorul luării de ostatici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel