Germania a declarat stare de urgență la frontieră. Sute de migranți au fost arestați

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Germania a declarat stare de urgență la granița cu Polonia
Germania a declarat stare de urgență la granița cu Polonia

Germania a instituit starea de urgență la granița cu Polonia, după ce sute de migranți au fost arestați, astăzi. Oamenii au fost prinși în timp ce încercau să intre în Polonia, în mod ilegal.

Peste 400 de migranți în special irakieni şi iranieni, au fost arestaţi în Germania în apropierea frontierei poloneze, au anunţat astăzi,  polițiștii  cu rol de prevenire a traficului de migranți notează AFP citată de Agerpres. Cei mai mulți dintre ei proveneau din Siria și Yemen. Unii dintre ei au mituit mai mulți șoferi de camion pentru a-i lăsa să se ascundă, menționează sursa citată.

Autoritățile externe spun că mii de migranţi au încercat, de la frontiera cu Belarus, să intre în Letonia, Lituania şi Polonia, în ultimele zile.

De asemenea, în România, astăzi, DIICOT a destructurat o rețea de trafic de migranți. În țara noastră, au încercat să intre sute de migranți din Afganistan. La acțiune au participat și ofițeri din Germania. Polițiștii au arestat peste 100 de persoane, iar ancheta este în plină desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel