Geamurile vor fi transparente și curate ca lacrima. Ai nevoie de un produs simplu din bucătărie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trucul secretă: Cum să speli geamurile rapid și eficient cu ingrediente naturale /  Sursa foto: freepik.com
Trucul secretă: Cum să speli geamurile rapid și eficient cu ingrediente naturale / Sursa foto: freepik.com

Cu ajutorul unei metode neobișnuite, dar eficiente, vei putea spăla ideal geamurile.

Sticla va fi curată, transparentă și fără pete. Tot ce ai nevoie este un ceai obișnuit. Mai întâi, prepară ceaiul. Pune două plicuri de ceai negru în 200 de ml de apă fierbinte.

Udă o cârpă cu ceai și șterge geamurile. Vei vedea că sticla va străluci, nu va avea dungi și picături! Și cel mai important lucru este că ceaiul e un produs natural fără substanțe chimice! Taninurile din ceai dizolvă rapid grăsimea și praful.

Bicarbonatul de sodiu și lămâile - secretul neștiut al gospodinelor! Descoperă cum îl poți folosi pentru a curăța aproape totul în casă!

De asemenea, murdăria de pe geamuri este ușor de îndepărtat cu ajutorul săpunului lichid de uz casnic sau de gudron.

Esența de oțet și acidul citric fac față poluării de pe sticlă. Un pahar de oțet și 2 linguri de acid citric vor îndepărta rapid petele și dungile de pe geamuri.

Pentru ca ferestrele și oglinzile să fie curate și să strălucească, poți face acasă un produs minunat, care funcționează mai bine decât cele cumpărate de la magazin. 

Pune 3 linguri de amidon de porumb într-un litru de apă fierbinte și amestecă bine ca să nu fie cocoloașe. Lichidul se toarnă într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizează lichidul pe geamuri și oglinzi, apoi șterge-le cu o cârpă din microfibră. Acest amestec simplu va reda ferestrelor și oglinzilor strălucirea.

Spală corect blugii și vor rămâne ca noi. Majoritatea gospodinelor greșesc

Geamurile pot fi șterse cu o soluție de oțet și apă. Înmoaie o cârpă în apă cu oțet și șterge geamurile. La final, folosește un prosop uscat pentru a usca sticla. Dacă rămân urme de murdărie sau dungi,  șterge din nou sticla cu apă și oțet. De obicei, geamurile murdare trebuie curățate de două ori la rând.

Geamurile se spală în zile răcoroase și înnorate, astfel încât apa cu săpun și soluția de curățare să nu se usuce pe sticlă înainte de le șterge.

În magazine, există o varietate mare de produse de curățat geamurile. Dar cele mai multe dintre aceste produse nu dau efectul dorit. În acest caz, remediile populare testate în timp îți vin în ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel