Gata să vopsești ouăle de Paște? Încearcă această metodă amuzantă și nouă cu orez

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cum să ornezi ouăle de Paște cu ingrediente naturale: Trucuri si sfaturi pentru vopsea fără chimicale / Foto: Captură video youtube
Cum să ornezi ouăle de Paște cu ingrediente naturale: Trucuri si sfaturi pentru vopsea fără chimicale / Foto: Captură video youtube

Aceste ouă de Paște ușor de vopsit în orez sunt o activitate distractivă pentru întreaga familie! Orezul colorat este folosit pentru a vopsi ouăle tari și este o activitate senzorială excelentă pentru copiii dvs. pentru a se implica.

În fiecare an, când vine luna aprilie, cele mai multe case sunt decorate pentru sosirea Iepurașului de Paște, brunch-ul sau rețetele de Paște sunt planificate și poate că ați studiat chiar și trivia de Paște pentru a le împărtăși cu familia în timp ce stați în jurul mesei.

Minunat de vibrante, aceste ouă vopsite în orez sunt super simple și distractive de făcut cu cei mici.

De ce o să iubiți această metodă distractivă de pictare a ouălelor de Paște:

 

Aceasta este o activitate senzorială excelentă pentru mâinile mici! Îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii într-un mod distractiv!

Atât de luminos și colorat! Am constatat că de multe ori când vopsești ouă, culorile pot fi destul de plictisitoare și adesea în tonuri pastelate, dar acestea ies atât de îndrăznețe!

Doar ouă! O mulțime de tehnici de vopsire a ouălor necesită oțet care poate face ouăle destul de neplăcute de mâncat, dar aceste ouă au nevoie doar de orez!

De ce materiale ai nevoie

 

- 6 căni de orez alb nefiert
- 6 pungi Ziplock de mărimea unui sandviș
- Colorant alimentar
- 24 de ouă fierte tari

 

Ouă de Paște vopsite în orez - Instrucțiuni

 

Puneți o ceașcă de orez în fiecare pliculeț Ziplock.

În fiecare pungă, adăugați 10-15 picături de colorant alimentar în orez, astfel încât să obțineți o culoare diferită în fiecare pungă. Agitați-le astfel încât orezul să fie bine acoperit cu colorantul alimentar. La fiecare câteva ouă, va trebui să mai adăugați câteva picături de colorant alimentar în orez pentru a-l menține umed.

Permiteți-le copiilor dvs. să pună ouăle, unul câte unul, în pungi, închideți pungile și permiteți-le să scuture sau să zdrobească orezul în jurul oului. Puteți chiar să-i lăsați să mute ouăle în culori diferite pentru a obține ouăle cu mai multe tonuri amuzante.

Folosind cleștele, puneți-i să așeze ouăle în cutia de ouă goală sau pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Lăsați ouăle să se usuce și păstrați-le în frigider.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel