Galatasaray, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. „Regele fotbalului românesc” a împlinit 59 de ani

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Galatasaray, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit 59 de ani / Foto: Captură video youtube
Galatasaray, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit 59 de ani / Foto: Captură video youtube

Clubul turc Galatasaray transmite un mesaj special către legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, în ziua în care acesta împlinește 59 de ani.

Gică Hagi, una dintre cele mai mari personalități ale fotbalului românesc, sărbătorește luni, 5 februarie, împlinirea vârstei de 59 de ani, iar clubul Galatasaray a ales să marcheze această ocazie specială cu un mesaj emoționant. Fostul mare internațional român a avut o carieră impresionantă, iar contribuția sa la Galatasaray rămâne adânc înrădăcinată în inimile fanilor turci.

Hagi a petrecut cinci ani memorabili la Galatasaray, între 1996 și 2001, unde a lăsat o amprentă indelebilă în istoria clubului. În această perioadă, "Regele" a jucat în 192 de meciuri, marcând 71 de goluri și oferind 64 de assist-uri. Performanțele sale au contribuit semnificativ la câștigarea a patru titluri de campion, o Cupă, două Supercupe și, cel mai important, a Cupei UEFA în anul 2000.

 

Galatasaray îl celebrează pe Gică Hagi

 

Chiar și după plecarea sa, relația specială dintre Hagi și Galatasaray a rămas puternică. În ziua aniversării sale, clubul turc a transmis un mesaj călduros către legendarul fotbalist român.

"Astăzi este ziua de naștere a legendarului nostru jucător Gheorghe Hagi! Te iubim Hagi, te iubim!", au postat reprezentanții clubului pe rețelele de socializare.

Cariera impresionantă a lui Gică Hagi nu se oprește la contribuțiile sale la Galatasaray. Pe parcursul carierei sale, între 1982 și 2001, Hagi a câștigat șapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia. A ridicat trofee cu echipe precum Real Madrid și Barcelona în Spania, iar performanțele sale au inclus și triumful în Cupa UEFA cu Galatasaray în 2000.

În calitate de antrenor, Hagi a continuat să aducă succesul în fotbalul românesc. A fost de două ori desemnat cel mai bun antrenor român al anului și a obținut cinci trofee, inclusiv două titluri în SuperLigă și Cupa Turciei cu Galatasaray.

Cu 125 de meciuri și 35 de goluri pentru naționala României, Hagi rămâne un simbol al fotbalului mondial și un erou pentru generațiile de fani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel