Gabriela Firea spune că monitorizează PROTESTUL din Piața Victoriei: "Sute de mii de persoane participante"

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, mai multe fotografii, pe contul său de Facebook, în care apare alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu la Poliția Locală, acolo unde se monitorizează video, printre altele, și protestul din Piața Victoriei.

"Weekend plin de evenimente in Capitala! 17 la numar, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se observa, deja, pregatirile????", a scris Gabriela Firea.

Primarul general a postat mai multe fotografii de la Poliția Locală în care apare ea alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu și mai mulți angajați ai Primăriei.

Vineri, primarul general anunța că se va afla în București în intervalul 8-11.08.2019 și că va fi la Primăria Capitalei în toată această perioadă, exercitându-și toate atribuțiile. Gabriela Firea preciza că delegarea unor atribuții către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8- 11 august, în zone centrale din Capitală, printre care marșul și mitingul din Piața Victoriei.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunțat inițial că primarul general, Gabriela Firea, și-a delegat atribuțiile către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru zilele de 8 -11 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel