Gabriela Firea, SCANDAL MONSTRU în direct: "Nu fac eu POLITICA la Digi 24 !" A închis TELEFONUL

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost scandal monstru astăzi la Digi 24. Gabriela Firea s-a contrat extrem de dur cu jurnaliștii Digi 24, iar în cele din urmă a închis telefonul. Florin Negruțiu i-a spus primarului Bucureștiului că a "măcănit" într-o postare pe Facebook. 

Gabriela Firea i-a reproșat moderatoarei Digi 24 că ea a avut un răspuns de doar câteva minute la postul TV despre postarea preluată și share-uită de Dana Budeanu, iar în schimb, a fost criticată ore în șir de contestatarii acesteia la același post TV.

"Mi-aduc foarte bine aminte că am răspuns aseară unei întrebări a moderatorului Digi24 și nu am vorbit mai mult de două-trei minute. În schimb, replica de astăzi s-a întins pe durata a câteva ore, dar nu fac eu politica editorială a postului dumneavoastră..." a spus Gabriela Firea.

"Era un drept la replică firesc, doamna Firea..." a răspuns moderatoarea.

"Am constatat că pentru 2-3 minute au fost necesare două emisiune dedicate, cu trei persoane, care pe parcursul a două ore să explice," a revenit Gabriela Firea.

"De-asta aveți acum posibilitatea să răspundeți", a mai spus moderatoarea. 

"Nu am făcut nimic altceva decât să dau share la acea postare... Nimeni nu s-a simțit nici lezat și nici supărat atunci când alte persoane au scris într-un anumit limbaj specific pe Facebook. Eu am vrut să arăt esența..." a precizat Gabriela Firea.

În discuție a intervenit și jurnalistul Florin Negruțiu.

Florin Negruțiu: "Acolo se vorbește de căc·re doamna Firea !"

 

Gabriela Firea: "Văd că puneți întrebări acuzatoare și nu sunteți procuror! Dacă sunteți procuror, mutați-vă la DNA ! Și eu am făcut donații și campanii umanitare si nu m-am lăudat ! (...) Ar trebui sa puneți întrebări pe fond, nu să mă judecați pentru postările de pe Facebook ! " 

Moderatoare Digi 24: "Ați spus la un moment dat în emisiunea de aseară că ei sunt ciuma roz-albă. Pentru aceste declarații vă pare rău?"

Gabriela Firea: "Dar lor le pare rău că ne fac ciuma roșie? Atunci când o sa le pară lor rău că ne spun ciuma roșie, o să ne pară și nouă rău că le spunem accidental ciuma roz! Care este integritatea acestor oameni? Că se laudă cu donațiile unor persoane fizice și juridice? "

Moderatoare Digi 24: Vă dați seama că prin aceste afirmații sunt jignite toate persoanele care au făcut donații? 

Gabriela Firea: Vă rog să ascultați ce am spus, vă rog să mă scuzați. Văd că nu înțelegeți. Eu sunt pusă la colț pentru că am spus adevărul.

Florin Negruțiu: Dvs doamna Firea spuneți că așa se vorbește pe Facebook. Dumneavoastră ați dori ca copiii dvs să citească acest mesaj?

Gabriela Firea: Nu judecați oamenii cu aceeași unitate de măsură. Ați văzut editorialul lui Cristian Tudor Popescu, ce cuvinte folosește? E normal așa ceva? Pagina de Facebook era pagina mea personală, nu pagina Primăriei București.

Florin Negruțiu: Nu putem vorbi cum ne vine la gură, doamna Gabriela Firea !

Gabriela Firea: Domnule Negruțiu, nu suntem la procuratură. Văd că faceți orice să mă puneți la colț ! 

După ce GAbriela Firea a închis telefonul, Florin Negruțiu a continuat: 

"Doamna Firea, nu așa ați măcănit la TV? Că-că luați voi?"

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel