Gabriela Firea, MESAJ pentru Viorica Dăncilă: „Jocul nu este închis!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gabriela Firea este convinsă că premierul Viorica Dăncilă va reuşi să obţină susţinerea Guvernului în Parlament. Primarul General al Capitalei consideră că, în urma declaraţiilor președintelui, mai există totuşi o posibilitate de negociere. 

„Doamna premier va merge cu această formulă în Parlament. Ne dorim să avem o confirmare din partea Parlamentului. Pe cifre pare că s-a pierdut majoritatea, dar declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis, nu este nimic definitiv și încă se poate poate discuta și negocia", a declarat Gabriela Firea, potrivit Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, solicitând ca această procedură să fie declanşată.

„După alegeri, cu o nouă majoritate în mod constituţional, putem face mult mai mult împreună. Până atunci, astăzi, actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament printr-o procedură pe care le solicit să o declanşeze", a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel