Gabriela Firea, după întâlnirea cu Dăncilă: "A fost trist. Nu e vesel să nu ai bani"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a făcut primele declaraţii după întâlnirea între Guvern şi primarii de municipii. Primarul general al Capitalei susţine că discuţia de astăzi nu a fost tensionată, ci tristă, precizând că "este trist să nu ai bani". Gabriela Firea este totuţi optimistă că situaţia bugetului la primărie se va remedia.

"Promisiunea este fermă, atât a doamnei premier, cât şi a ministrului de Finanţe, astfel încât să se recupereze  întreaga sumă care practic a dezechilibrat bugetele",a declarat Gabriela Firea, la ieşirea de la întâlnirea cu premeirul.

Întrebată dacă discuţia a fost una tensionată, primarul general al Capitalei a spus că a fost mai degrabă tristă.

"Nu neapărat tensionată, destul de tristă. Că nu e vesel să nu ai bani şi să nu poţi să păteşti subvenţiile la transportul public în comun, la termoficare, la spitale. Tristă dar finalul spun că totuşi a fost bun şi eu nu sunt un om care să se entuziasmeze. Sperăm să fie bine, aşa cum s-a promis, la rectificare", a mai spus Firea.

Edilul Capitalei şi-a exprimat şi susţinerea pentru Viorica Dăncilă după ce a declarat că are în intenţie să candideze la şefia partidului la Congresul din 29 iunie.

"Foarte bine, este premierul României. De ce nu? Şi aşteptăm să vedem cine se mai înscrie. Eu nu voi fi la Congres, dar îi voi susţine moral, din spital, dacă mă voi putea uita la televizor", a conchis Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel