Gabriela Firea: "Dăncilă nu e om? Iohannis a spus că..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Gabriela Firea a precizat, vineri, că și Viorica Dăncilă este om, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a anunțat că se va întâlni în campania pentru prezidențiale cu oamenii, însă refuză dezbaterea cu fostul premier.

"Era bine să dezbată și cu Firea. Am înțeles că a spus domnul Iohannis că vrea să se întâlnească cu oameni. Întreb și eu - nu retoric: doamna Dăncilă nu este om? Înțeleg că dacă e candidat PSD, e femeie, este fost prim-ministru, e candidatul din turul al doilea - toate aceste aspecte o configurează a fi subom? Asta mă duce cu gândul când aud o declarație de tipul: Vreau să mă întâlnesc cu oameni", a spus Firea la România TV, potrivit Mediafax.

Primarul Capitalei a mai precizat că președintele României nu este într-o „poziție bună" dacă refuză dialogul.

La ora transmiterii știrii, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, îl așteaptă pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidențiale, la Palatul Parlamentului, cu o scenă pregătită pentru dezbatere, în spatele celor două pupitre amplasate fiind trecute numele candidaților.

În replică la invitația fostului premier, în cursul zilei de vineri, Klaus Iohannis a afirmat că a vrut ca în această campanie electorală să întâlnească cât mai mulți oameni și o lasă pe Viorica Dăncilă să își facă singură campanie.

„Eu am spus din capul locului că în această campanie vreau să întâlnesc cât mai mulți oameni și am reușit. O astfel de campanie este o ocazie extraordinar de bună de a intră în contact cu oamenii și asta am făcut. Sunt bucuros și mulțumit că am făcut-o", a spus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel