Gabriela Firea, "balada caloriferului" pe Facebook: "Cri, cri cri, calorifer gri..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Gabriela Firea a ţinut să le dea o replică celor care au făcut glume pe seama caloriferului electric din biroul său cu o "baladă a caloriferului gri", pe pagina de Facebook, după ce realizările menţionate de ea în videoclipul anterior au fost ignorate după apariţia "caloriferului vedetă".

"Ce buget, ce asumare, ce legi electorale, ce trafic si poluare???!! Ieri, tot fb-ul “canta” balada caloriferului! Ca sa vedeti cat de puerili au ajuns unii postaci si chiar influenceri... Asadar, suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare, unde a ataşat şi un videoclip în care a vorbit despre calorifer.

"Credeam că unele dintre informaţiile pe care le-am prezentat vor suscita interesul jurnaliştilor, cetăţenilor sau a celor care ne privesc.

Ei bine, nu! Vedeta live-ului nu a fost nici Ciurelul, nici Prelungirea Ghencea, nici Fabrica de Glucoză, niciun alt proiect de infrastructură, ci un calorifer. Haideţi să vă arăt în prim-plan caloriferul!

Dacă aşa s-a ajuns şi dacă aceasta este noua presă din România, noua politică, de a face comentarii pe seama unui politician sau om din adminsitraţie, cuvintele sunt prea sărace în conţinut pentru a-mi spune nemulţumirea faţă de acest tip de reacţie, total neserioasă, nepotrivită, care arată practic că, în cea ce mă priveşte, e valabil principiul "de ce nu ai bască".

Haideţi să vedem caloriferul!

Aici lucrez eu de obiciei şi mărturisesc sincer că mai sunt situaţii în care este nevoie şi de un calorifer.

În cazul în are vă gândeaţi şi doreaţi să transmiteţi mesaje negative despre RADET, nu, nu suntem racordaţi la regia de termoficare, avem la Primăria Capitalei o centrală proprie.

Dar pentru o încăpere de nivelul acesteia, care este foarte lungă, are aproape 20 metri lungime şi 8 metri lăţime, ar trebui ca centrala să fie dată la o temperatură foarte mare şi ar însemna şi costuri foarte mari, celelalte birouri fiind mai mici.

În loc să vedeţi ceea ce am spus şi am transmis - dar e clar că nu aveaţi ce să comentaţi că proiectele despre care am vorbit au fost în paragină ani de zile şi acum se lucrează şi se lucrează bine - neavând ce comenta despre aceste şantiere, a făcut vâlvă pe facebook bietul calorifer, aşa cum glumeam trist în anunţuil clipului, balada caloriferului gri, pornind de la 'cri cri toamnă gri şi aici ccri cri, calorifer gri'. Mare păcat!", a completat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel