Gabriela Firea, atacuri în rafală: "Ce zicea anti-bucureşteanul domn Orban în campanie?"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Gabriela Firea continuă atacul la adresa premierului Ludovic Orban.

"Ce zicea anti-bucuresteanul domn Orban in campanie? Ce promitea cu vocea tremuranda? Ca va da afara “clientela PSD” si va aduce in administratie tineri profesionisti, cu studii inalte, EXCLUSIV pe criteriul competentei si al cinstei. Priviti o mostra! Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook, unde a distribuit şi un articol în care vorbea despre numirea Mariei Gabriela Horga, în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, o tânără despre care site-ul flux24.ro susţine că ar fi avut mai multe contracte cu statul.

Într-o altă postare pe pagina sa de socializare, Firea îl acuză pe premierul Ludovic Orban că tratează Capitala ca pe o "rudă străină".

"Si in 2020, in ciuda vitregiei guvernului, care trateaza Capitala ca pe ruda straina si demna de blamat - poate vom avea si noi, vreodata, un premier bucurestean sau stabilit de 30 de ani in Bucuresti, care sa inteleaga complexitatea si nevoia de modernizare -, voi face tot ce imi va sta in putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sanatatea bucurestenilor sa fie unul multumitor, raportat la urgentele celor celor 19 spitale administrate de Primaria Capitalei, unde s-au facut in ultimii 3 ani investitii fara precedent", a mai scris aceasta, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel