Gabriela Firea, ATAC la Liviu Dragnea: "Am plătit SCUMP"

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul general Gabriela Firea spune că social-democrații au plătit pentru greșelile făcute de liderii partidului și acum este momentul să relanseze PSD-ul.

Gabriela Firea, primar al Capitalei ales din partea PSD, a spus că social-democrații trebuie să își recunoască greșelile, chiar dacă au fost mulți care i-au îndemnat să „fugă” la alte partide.

„Să ne recunoaștem anumite greșeli. (...) Foarte mulți au venit și ne-au zis: "Trebuie să vă schimbați numele, trebuie să fugiți la alte partide, la cei care au construit acum formațiuni mai mici, trebuie să dispăreți de pe fața pământului. De ce? Pentru că s-a făcut această campanie imensă și foarte bine conturată și plătită de rușinare a PSD?”, a spus Firea, joi seara, la antena 3.

Primarul general a mai spus că e timpul ca social-democrații să reformze partidul, după ce „am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri”, referindu-se în mod clar la Liviu Dragnea, dar evitând să-i pronunțe numele/ 

„Am plătit pentru greșeli, am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri. Cred că acum este momentul să ne relansăm și să modernizăm PSD, nicidecum să-l distrugem”, a mai spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel