Gabriela Firea, acuze grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „El mi-a cerut să nu dăm bani”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astăzi, că, în perioada în care a fost ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu i-a cerut să nu acorde bani pentru proiectul medicului care dorea să efectueze transplant de plămâni în România.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, la România Tv, că Vlad Voiculescu i-a cerut să nu dea bani pentru un program de Sănătate. Este vorba despre proiectul medicului care dorea efectuarea de transplant de plămâni în România.

„Domnul Vlad Voiculescu a venit la mine, pe vremea când era ministru al Sănătăţii, şi mi-a cerut să nu alocăm bani către proiectul domnului Copcă. El mi-a cerut să nu alocăm aceşti bani, iar transplantul de plămâni să fie efectuat de către cetăţenii români în străinătate. Vlad Voiculescu îşi dorea ca oamenii să plătească mai mult. Una este suma decontată de stat pentru un cetăţean operat în străinătate, alta este pentru un cetăţean operat în ţară. Iată că noi am acordat bani pentru acel proiect al domnului Copcă, iar acum sunt deja foarte mulţi oameni care au făcut transplant şi trăiesc foarte bine", a spus Gabriela Firea.

Vlad Voiculescu și-a lansat, la mijlocul lunii ianuarie, candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susținut de Dacian Cioloș și PLUS, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel