Gabriela Firea, așteptată de PROTESTATARI la ieșirea din Primărie

Narcis Popa |
Data publicării:

Mai mulți membri Rezist protestează, marți, în fața Primăriei Capitalei, împotriva Companiilor Municipale. La PMB are loc ședința Consiliului General al Municipiului București, iar pe ordinea de zi se află mai multe proiecte care privesc și aceste societăți.

Membrii Rezist au venit, marți, la Primăria Capitalei, cu mai multe pancarte și spun că protestează împotriva Companiilor Municipale, înființate de Primăria Capitalei.

„De ce protestăm în fața Primăriei Capitalei? Multiplele tentative ale Gabrielei Firea de a legaliza prin acțiuni ilegale cele 24 de companii prin care toacă bugetul Bucureștiului, fără a mai da socoteala cuiva. Există o lipsă de transparență în deciziile pe care le ia, lipsa de interes pe care o afișează în ceea ce privește problemele bucureștenilor, pomenile electorale pe care le dă pentru a câștiga capital politic, distrugerea spațiilor verzi sunt doar câteva motive pentru care aceast membru PSD ar trebui să se retragă definitiv”, a declarat Mihai Cristian Dide, inițiatorul protestului.

Pe ordinea de zi a ședinței CGMB se află mai multe proiecte care prevăd cedarea gestiunii unor servicii publice din Capitală către mai multe Companii Municpale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel