Gabriela Firea EXPLICĂ de ce a IEȘIT din cursa pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE: „Eu singură m-am convins...”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a explicat astăzi, după ședința Comitetului Național Executiv de ce s-a retras din cursa pentru alegerile prezidențiale. 

„Am participat la o competiție preliminară. Am fost mai mulți. Având în vedere că nu s-a creat acea masă critică, mi s-a părut normal ca să anunț că mă retrag din această cursă care avea final așteptat. Vom face campanie electorală și vom susține candidatul. Dacă nu suntem de acord, înseamnă că ne poziționăm în afara partidului și nimeni nu ne ține cu forța.

În afară de sondaje, există și alte criterii: susținerea organizațiilor. Dacă ele și-au asumat un procent, e normal să nu mai creezi alte tipuri de dezbateri. Trebuie să respecți opinia majoritară. E ca la olimpiadă: ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă.

Procentul care va fi asumat de fiecare organizație trebuie să fie aprobat de noi. Plus, atmosfera politică și ce scor s-a luat la europarlamentare. Eu singură m-am convins”, a spus Gabriela Firea după ședința CEx PSD.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel