Gabriel Cotabiță regretă că n-a plecat din România: "Ar fi trebuit să rămân în Belgia sau Italia"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gabriel Cotabiță a fost întrebat despre regretele pe care le are în viață. Artistul spune că regretă că n-a rămas în Belgia sau Italia. 

"Am avut regrete dar mi-au trecut. Regret că n-am rămas în Belgia, regret că nu am rămas în Italia. În Australia nu mi-am dorit să rămân, deși mi s-a propus clar. Mi s-a propus în termeni din ăștia sentimentali, adică o tânără domniță dorea să rămân cu ea. Nu voiam însă să-mi creez nici un fel de obligație. M-am lăsat greu," a spus Gabriel Cotabiță la emisiunea Gabrielei Bârzilă. 

Cotabiță spune că actuala sa soție este norocoasă că este cu el pentru că de obicei cedează greu avansurilor femeilor.

"Alina e norocoasă și merită norocul ăsta. Este total împotriva apariției la televizor și spune că eu trebuie să apar mereu, nu ea. Ea este cu IT-ul, cu domeniile astea. Mă încurajează să merg mai departe permanent. Am cunoscut-o cu mult timp după evenimentul care mi-a provocat coma, din urmă cu cinci ani. (...) Am mai avut câteodată impresia că sunt vânat de femei. Venise odată una după mine și spunea că vrea să facă un copil cu mine. Dar a fost foarte insistentă. A trebuit să evit întâlnirile de genul ăsta. După a apărut unu' care spunea a apărut nu știu ce gagică, probabil tot aia că are ea un copil cu mine. De unde să-l aibă? Probabil că a fost aia care și-a dorit să fie cu mine și eu nu am fost cu ea.

Gabriel Cotabiță spune că deși a făcut foarte mulți bani din muzică, a cam cheltuit totul și nu i-a rămas vreo avere. 

"Am făcut bani din muzică, da, dar s-au dus toți. Nu regret. În '86 a început nebunia asta cu melodia "Noapte Albastră". Am dat drumul la piesă și a căzut sala în momentul ăla. A fost o nebunie," a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel