Fursecuri moi cu caș și nuci: sunt gata cât ai clipi, iar rezultatul e bestial

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Fursecuri moi cu caș și nuci sunt gata cât ai clipi, iar rezultatul e bestial
Fursecuri moi cu caș și nuci sunt gata cât ai clipi, iar rezultatul e bestial

Ori de câte ori ai chef de ceva dulce sau ai musafiri care și-au anunțat prezența în urmă cu puțin timp, să încropești niște fursecuri poate fi soluția ideală. Rețeta rapidă de astăzi este chiar rapidă: fursecurile moi cu caș și nuci se fac cât ai clipi. 

Fursecuri moi cu caș și nuci sunt gata cât ai clipi, iar rezultatul e bestial. Aluatul iese moale, iar aroma de nucă se împletește perfect cu celelalte ingrediente. Este o rețetă incredibil de ușor de făcut.

Ingrediente

 

- 260 g făină premium

- 200 g brânză proaspătă de vaci (ideală ar fi cea la borcan)

- 85 g unt

- 70 g zahăr

- 50 g nuci măcinate

- 1 ou

- 1 linguriță praf de copt

- 2 linguri de coajă de portocală sau esență de vanilie

- 1/3 linguriță sare

Pentru a face rapid fursecurile cu caș și nuci, este recomandat să amestecați ingredientele într-un blender.

Vezi și: Cheesecake cu cocos și căpșuni, senzația oricărei mese: are un gust delicios și arată spectaculos

Mod de preparare - rețeta pas cu pas

 

În primul rând, amestecăm toate ingredientele uscate, după care adăugăm untul tăiat cubulețe.

Amestecăm bine, după care adăugăm și oul. Adăugați brânză de vaci și coaja de portocală sau esența de vanilie. Aluatul trebuie să fie lipicios și să se formeze o bilă.

Punem aluatul obținut într-o pungă și îl punem la congelator timp de o jumătate de oră  sau la frigider timp de o oră, dacă e timp.

După ce a trecut acest timp, a venit momentul să coacem fursecurile.

Vezi și: Suppli de orez cu mozzarella. Un preparat tradițional din Roma, căutat de turiștii din toată lumea

Pe o masă pregătită în prealabil, presărăm făină și întindem aluatul în strat nu prea subțire. Decupăm cu grijă fursecurile și le transferăm într-o tavă în care am pus hârtie de copt.

Aceste fursecuri cu caș și nuci se coc la 180 grade timp de aproximativ 10 minute.

Se servesc alături de un fresh de portocale sau de un pahar de lapte călduț.

Poftă bună!

Vezi și: Cremă rece de cafea din doar trei ingrediente. E desertul "la pahar" perfect

----------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt     

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel