Fratele lui Radu Mazăre spune că Arhiepiscopul Tomisului îl va vizita pe fostul edil: „Vine să-i întărească credința”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a declarat vineri, la Penitenciarul Rahova unde este încarcerat fostul edil, că peste două săptămâni acesta va fi vizitat de Arhiepiscopul Tomisului pentru a-l încuraja şi pentru a-i „întări credinţa”.

„Ştiu că se vehicula (că Mazăre va fi vizitat de Arhiepiscopul Tomisului, n.r.). Am vorbit acum două ore cu dânsul. Mi-a spus ce ştiam - că este în perioada de examene acum, are două săptămâni în care are studenţi şi dă examen cu ei. După ce termină examenele vine să-l vadă pe Radu, să-l încurajeze, să-i întărească credinţa", a declarat Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, fostul primar al Constanţei nu s-a resemnat cu pedeapsa definitivă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fiind pe rol contestaţia în anulare. Un termen a avut loc vineri, însă a fost amânat deoarece motivarea sentinţei nu a fost încă redactată.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel