Franța. Tânără răpită, sechestrată, violată și amenințată cu arma de un român: Polițiștii au amuțit când au văzut despre cine este vorba

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 39 de ani este acuzat de răpire și viol. Acesta a forțat o tânără să întrețină relații sexuale în mașina sa, lovind-o și provocându-i numeroase răni. Românul de 39 de ani, aflat ilegal în Franța, a fost arestat preventiv, deși neagă toate faptele.

După răpirea și sechestrarea unei tinere din Saint-Etienne luni, 23 august, principalul suspect este acum suspectat și de viol. Românul de 39 de ani, aflat ilegal în țară, a fost arestat preventiv, deși neagă toate faptele.

Cazul împotriva principalului suspect în cazul răpirii unei femei de 23 de ani, luni, 23 august, la Saint-Etienne, se îngroașă. Victima a putut fi audiată de oamenii legii. Ea îl acuză pe răpitorul său că a violat-o în timp ce o ținea în mașina sa, parcată în mediul rural, pe înălțimile Rochetaillée. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, originar din România, aflat  fără forme legale pe teritoriul Franței, a fost plasat în detenție provizorie miercuri, 25 august. 

Faptele de care este acuzat sunt numeroase, spune procurorul din Saint-Etienne: răpire, sechestrare, viol, dar și violență cu arme. Rănile provocate de bara de fier i-au cauzat tinerei femei 12 zile de incapacitate temporară de muncă, "ceea ce arată violența faptelor". De asemenea, ea a raportat amenințări cu moartea, înainte de luni, din partea bărbatului. 

Polițiștii au amuțit când au văzut despre cine este vorba

 

Potrivit procuraturii, cei doi au avut relații intime: se vedeau, dar nu formau un cuplu. Aceste relații au fost prea episodice pentru ca circumstanța agravantă de "viol asupra partenerului" să fie reținută. Nu se știe dacă a fost vorba de o despărțire care a provocat actul.

Suspectul neagă toate faptele. În versiunea pe care a dat-o anchetatorilor, el a vrut să o apere pe victimă de persoanele care voiau să-i facă rău. Serviciul departamental de securitate, însărcinat cu acest caz, a constatat că acesta avea antecedente penale: două condamnări pentru infracțiuni rutiere și o condamnare în 2015 pentru jafuri în grup pentru care a făcut șase luni de închisoare, relatează France Bleu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel