Franța. Român, dat dispărut de fratele său, cu care muncea pe un șantier: Ionuț este dezorientat, fiind convins că se află în România

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Franța. Român, dat dispărut de fratele său, cu care muncea pe un șantier Ionuț este  dezorientat, fiind convins că se află în România
Franța. Român, dat dispărut de fratele său, cu care muncea pe un șantier Ionuț este dezorientat, fiind convins că se află în România

Un cetățean român, care nu vorbește limba franceză, a fost dat dispărut, după ce a intrat în Franța, prin punctul elvețian de frontieră Damvant. După ce s-a stabilit într-o pensiune din Găzduit la Neuchatel-Urtière, bărbatul de 36 de ani, a devenit agitat și a început să sune pe la ușile localnicilor.

Bărbatul, de 36 de ani, a dispărut, după ce a ajuns în localitatea Neuchatel-Urtière, a transmis Jandarmeria franceză. Românul, care nu vorbește limba franceză, a intrat în Franța, duminică, 30 ianuarie, împreună cu fratele său și un prieten, prin punctul de frontieră Damvant din Elveția, transmite estrepublicain.fr.

Toți trei plănuiau să muncească pe un șantier. Românii s-au cazat într-o pensiune din Neuchatel-Urtière, situată pe strada Grande Rue. Brusc pe 31 ianuarie, Ionel Irimia a devenit agitat. A început să bată la ușile localnicilor, convins că se află încă în România. Apoi s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au început să-l caute. Ionel Irimia are o înălțime de 1,70 metri și  maxim 60 kg. Era îmbrăcat într-un pulover în carouri gri și negre, pantaloni de jogging gri și pantofi sport negri cu talpă albă.

 

„Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află în România”

 

Dispariția românului a fost semnalată pe rețelele de socializare de jandarmii din Neuchâtel-Urtière. Ionel Irimia, în vârstă de 36 de ani, care nu vorbește franceza și părăsise pensiune fără a avea asupra lui telefon sau acte de identitate). „Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află încă în România. Bate la ușile caselor localnicilor”, spun jandarmii.

Fratele și prietenul lui încă îl așteaptă, foarte îngrijorați. Din seara dispariției, românul nu a mai reapărut. Câinele polițist i-a  pierdut urma pe drumul care leagă Dambelin de Pont-de-Roide. Căutările, deocamdată, nu au avut niciun rezultat. Polițiștii, care consideră că bărbatul ar fi putut urca într-o malină,  fac apel la martori.

Oricine îl vede pe român este rugat să sune la brigada din Pont-de-Roide la 03 81 92 40 13. În trecut, bărbatul a mai fost dat dispărut, fiind găsit câteva zile mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel