Franța. MOBILIZARE impresionantă pentru o româncă de 63 de ani

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
sursa: nicematin.com
sursa: nicematin.com

O româncă de 63 de ani a reușit să emoționeze mai mulți francezi după ce a primit o amendă foarte mare într-un autobuz. Oamenii s-au mobilizat și au strâns banii necesari pentru amenda femeii. 

Femeia a fost amendată în autobuz pentru că a fost prinsă fără bilet. Chiar dacă avea un card de transport valid, în dimineața respectivă nu l-a încărcat.

Românca a fost amendată de controlor cu 60 de euro, inițial. Din cauza faptului că femeia nu a avut bani să plătească pe loc amenda, aceasta s-a ales cu 100 de euro de plată.

Întâmplarea a avut loc într-o localitate mică de lângă Nisa. 

Francezii au vrut să o ajute pe româncă pentru că are o situație dificilă. Astfel, oamenii s-au mobilizat și au strâns banii necesari pentru plata amenzii. 

"Trebuie să fii tolerant, este evident că această femeie nu are bani, trebuie să arătăm puțină umanitate", a declarat unul dintre francezi. 

Românca își duce traiul de pe o zi pe alta și cerșește în fața unei bănci. Aceasta locuiește într-o rulotă alături de fiica ei și cei cinci nepoți. Fiica româncei aduce și ea bani pentru familie. Ea lucrează ca menajeră și îngrijește o persoană cu dizabilități, potrivit nicematin.com. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel