Franța. Explozie puternică într-un bloc din Paris: 22 victime - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Explozie puternică într-un bloc din Paris: 22 victime - VIDEO
Franța. Explozie puternică într-un bloc din Paris: 22 victime - VIDEO

O explozie produsă într-un imobil de locuinţe situat într-o suburbie a Parisului s-a soldat cu rănirea a 22 de persoane, dintre care trei grav, relatează vineri dpa.

Explozia s-a produs la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje din suburbia Aubervilliers vineri dimineaţă, a anunţat departamentul de pompieri.

Incendiul rezultat a fost stins rapid, însă ultimul etaj al clădirii s-a prăbuşit parţial. La locul incidentului au fost trimişi circa 150 de pompieri împreună cu câini de căutare, a declarat un purtător de cuvânt pentru dpa.

Aproximativ 30 de locuitori au fost evacuaţi din clădirile învecinate.

Cauza exploziei nu a fost deocamdată stabilită, deşi aprovizionarea cu gaz a clădirii a fost întreruptă şi un arhitect a fost adus pentru a examina stabilitatea imobilului.

 

 

Șapte morți, printre care doi copii, într-o altă explozie în Franța

 

Șapte persoane, inclusiv doi copii, au murit pe 15 februarie într-o explozie în Saint-Laurent-de-la-Salanque din Franța.

Potrivit ministrului francez de Interne Gerald Darmanin, este „o tragedie istorică pentru regiune”.

Explozia a avut loc peste noapte, în jurul orei 01:30, ora locală, provocând un incendiu într-o clădire mică cu două etaje situată pe strada principală.

Colonelul Alexandre Trani, șeful operațiunilor serviciului de pompieri și salvare pentru Pirineii de Vest, a declarat pentru BFMTV că o persoană a fost dispărută și a adăugat că există o „posibilitate puternică” ca persoana dispărută să se afle în ceea ce a mai rămas din clădire. El a spus că pompierii evaluează dacă structura este suficient de stabilă pentru a începe să caute printre dărâmături persoana dispărută, adăugând că operațiunea a fost „foarte, foarte, foarte complicată, având în vedere stabilitatea clădirii”.

Trani a adăugat că o altă persoană care a fost „grav arsă” în incident a fost transportată la un centru de specialitate. El a confirmat pentru BFMTV că, deși incendiul a fost stins la primele ore ale dimineții, au rămas câteva puncte fierbinți de la mijlocul după-amiezii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel