Franța. Eugen Tomac, față în față cu ROMÂNII din Paris: „Mă voi lupta pentru a le apăra drepturile”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele PMP, Eugen Tomac, care se află pe locul 2 pe lista PMP după Traian Băsescu, a fost prezent, duminică, la Paris unde a prezentat în fața mai multor români programul cu care partidul său participă în alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am prezentat astăzi, la Paris, manifestul "Uniți în Europa". Cu această ocazie, m-am întâlnit cu românii care vor alege, pe 26 mai, viitorii europarlamentari ai României.

Am discutat despre riscurile la care este expusă în prezent Uniunea Europeană, între care excesele politicienilor populiști. Chiar și în Franța, există politruci care, precum în România, cultivă conflicte și dispreț față de cetățeni. Tot ei sunt cei care contestă nevoia de mai multă integrare europeană.

"Uniți în Europa" înseamnă că toți românii din Europa vor fi respectați și susținuți, în mod egal, în fața oricăror forme de discriminare. Mă voi lupta pentru a apăra drepturile tuturor cetățenilor noștri, indiferent unde locuiesc.

"Uniți în Europa" înseamnă să le oferim cetățenia română tuturor cetățenilor din R. Moldova care muncesc cinstit în Uniunea Europeană. În cel mai scurt timp, mă voi lupta pentru acest obiectiv, pentru că Unirea o vom face prin cetățenie. Așa vom aduce Uniunea Europeană la Chișinău, chiar fără a mai aștepta gesturi curajoase de la politicienii de peste Prut.

"Uniți în Europa" înseamnă o legătură de fraternitate și susținere din partea Franței în proiectele comune ce vizează accelerarea procesului de integrare europeană. România și Franța pot și trebuie să continue împreună ceea ce am început, pentru a face Europa mai mare și mai puternică!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel