Fotomodel italian acuzat de ură rasială

Echipa Stiri Diaspora / 2 noi 2015 Salveaza PDF Comentarii
20090821-PONTEDERA (PI)-BADANTI: DA OGGI PARTE LA REGOLARIZZAZIONE. Una donna con la badante.ANSA/STRINGER
20090821-PONTEDERA (PI)-BADANTI: DA OGGI PARTE LA REGOLARIZZAZIONE. Una donna con la badante.ANSA/STRINGER
Miss Muretto: Eu şi poporul român nu vom fi niciodată de acord: curve fără pudoare, îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare lipsite de civilizaţie şi de educaţie.

 

Discriminare, ură sau violenţă din motive rasiale, etnice, naţionale sau religioase. Aceasta este acuzaţia formulată de justiţie împotriva unei italience care nu suportă românii şi care a jignit şi ameninţat un popor întreg.

 

Este vorba de Michela Bartolotta, tânără şi atrăgătoare, care în august 2012 a ajuns chiar în finala Miss Muretto de la Alassio.

 

Bartolotta, vânzătoare într-un magazin din centru Padovei, cu circa un an în urmă a postat pe Facebook o declaraţie jignitoare la adresa poporului român.

 

«Eu şi poporul român nu vom fi niciodată de acord: curve fără pudoare, îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare lipsite de civilizaţie şi de educaţie. Mai devreme sau mai târziu vă extermin».

 

Comentariul, scris când fata avea numai 18 ani, i-a adus acuzaţia de insulte rasiste şi xenofobe. Michela şi-a cerut scuze: «În acea zi am avut de-a face cu un client arogant român şi m-am dezlănţuit pe Facebook – a povestit pe timpul unei întâlniri cu Cătălin Mustăţea, consilier local şi preşedintele unei asociaţii româneşti. Am greşit generalizând, şi nu pot decât să cer scuze», a spus fata.

 


Sursa: Gazeta Românească

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27