Fotbalistul Jhon Viafara, jucător în Anglia, reținut pentru trafic de droguri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jhon Viafara (41 de ani), fost jucător la Southampton, Portsmouth și Real Sociedad, a fost reținut după ce autoritățile din Statele Unite ale Americii l-au acuzat că a luat parte la introducerea ilegală de cocaină în țară.

Fostul fotbalist a fost extrădat din Columbia în SUA, în luna martie 2019, după ce fusese arestat pentru trafic de droguri. Viafara a fost încătușat alături de alți patru bărbați, aceștia fiind acuzați că au adus droguri pe mare și pe calea aerului, în Statele Unite ale Americii.

Viafara făcea parte din Cartelul Golf (cel mai mare din Columbia) și avea legături cu Sinaloa, una dintre cele mai mari organizaţii criminale din Mexic. Autoritățile din America au cerut extrădarea celor cinci suspecți.

„Am împărțit vestiare cu Messi, acum o fac cu oameni din închisoare, care au fost la război în Columbia.” . – Jhon Viafara.

Viafara, 41 de ani, fost câștigător al Copei Libertadores, este acuzat că a traficat două tone de cocaină, în valoare de 25 de milioane de euro. 43 de selecții a bifat Jhon Viafara în naționala Columbiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel