Fostul senator PSD Liviu Tit Brăiloiu, cercetat penal pentru că refuză să-și recunoască copilul: „M-a înjurat nonstop”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul senator PSD Liviu Tit Brăiloiu este cercetat penal pentru abandon de familie, după ce a refuzat în mod constant să-și recunoască un copil făcut o fostă iubită. Mama susține că Brăiloiu a refuzat de 5 ori să facă testul de paternitate.

Fostul senator PSD de Constanța Liviu Tit Brăiloiu este cercetat penal de către procurorii ilfoveni pentru abandon de familie, după ce a refuzat în mod constant să își recunoască un copil, făcut cu o fostă iubită, scrie Replica de Constanța.

”Am formulat plângere penală, în septembrie, pe rolul Parchetului din Buftea, pentru abandon de familie. A fost în lucru, iar la sfârșitul lunii decembrie mi-au trimis o adresă oficială că s-a instituit dosarul penal. Numai că lucrurile acestea durează, iar copilul nu beneficiază de niciun drept. Între timp, pe dânsul nu-l interesează, continuă în ritmul cu care este obișnuit, să nege, să se eschiveze, să nu-l intereseze de copil, așa cum a făcut-o timp de nouă ani”, a declarat Cristina Ilie, mama copilului, pentru sursa citată.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 la restaurantul unui hotel din Mamaia deținut de politician și au avut o relație până în 2012, până când a rămas însărcinată. ”Mi-a sugerat să fac avort”, a povestit femeia reacția fostului senator PSD.

 

A refuzat de cinci ori să facă testul de paternitate

 

”Am discutat cu el, m-a înjurat non stop și pe mine, dar și persoanele care mă ajută, nu am putut să leg două vorbe. E o lecție de viață ce se întâmplă. Cât de departe poate ajunge vanitatea unui om și cât rău poate să-i facă unui minor! Cu toate că sunt atâtea legi care ar fi trebuit să ia în considerare interesul superior al minorului, nu al unui om influent”, a mai declarat femeia.

Ulterior, tânăra a obținut în instanță printr-o decizie definitivă recunoașterea faptului că fostul senator Brăiloiu este tatăl copilului ei, dar acesta refuză, pur și simplu, să pună în aplicare hotărârea.

”Mi-a deschis 7 dosare civile ca sa suspende dreptul executoriu al sentinței. Am fost refuzată de executori, în Constanța, care mi-au spus că, din cauza relației de prietenie cu Brăiloiu, nu pot pune sentința în executare”, a mai spus fosta iubită.
Între timp, fostul senator a refuzat de cinci ori o hotărâre a instanței prin care trebuia să se prezinte la INML pentru a face testul ADN.

Acum, Liviu Tit Brăiloiu este obligat să-i plătească până la majorat pensie alimentară copilului, chiar dacă refuză să recunoască faptul că este al lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel