Fosta profesoară a Alexandrei a mers la OCAZIA cu Dincă: „Era atent, concentrat la volan”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fosta profesoară a Alexandrei Măceşanu, fata ucisă apoi incendiată într-o casă din Caracal după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a mărturisit că şi ea a mers de mai multe ori cu maşina criminalului. 

Olga Filip, instructor la Şcoala de Arte şi Meserii din Slatina, a declarat că a mers de mai multe cu ocazia, luată de Gheorghe Dincă, bărbatul care, ieri, a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe şoseaua către Slatina. Şi preferam să merg cu acest om pentru că era aşa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viaţă. Şi pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuţii”, a declarat fosta profesoară a Alexandrei Măceşanu, potrivit Libertatea.

Potrivit Olgăi Filip, Dincă „nu avea o maşină de taxi, ci o maşină personală”.

„O maşină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi? Spuneam la Dobrosloveni şi răspundea doar: haideţi! Aceasta era singura comunicare. Eu aveam şi un traseu scurt de 5-6 kilometri. Şi am mers cu el de maximum trei ori”, a continuat femeia, care nu a crezut niciodată că „acest individ este un criminal”.

Despre Alexandra, profesoara Olga Filip a spus era un copil liniştit, respectuos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel